Afvallen doe je met Foodtivity

Heb je al eens een afvalpoging ondernomen? En was je blij met je resultaat? Vaak gebeurt het dat je zelfs dikker bent geworden. Wat een teleurstelling! Maar hoe komt dit dan? Laat Foodtivity jou helpen met afvallen!

Bij de meeste afvalpogingen komt er een moment waarop men gedemotiveerd raakt. Degene die afvalt ziet geen vooruitgang en denkt dat het toch niet gaat lukken. Dit is het punt waarop veel mensen stoppen en een terugval krijgen. Een professional helpt je om door te gaan. Om af te vallen is het noodzakelijk dat het voedingspatroon blijvend aangepast wordt. Je spreekt dan ook niet van lijnen of afvallen maar het omstellen van leef- en eetgewoontes die een leven lang vol te houden zijn. Afvallen doe je met Foodtivity!

5 tips om succesvol af te vallen

  1. Zoek professionele begeleiding. Een gewichtsconsulent heeft de juiste expertise die jou zal helpen. Ook om je in moeilijke momenten er doorheen te slepen.
  2. Een stap tegelijk. Maak tussentijdse doelen. Als je in 1 keer 10 kilo wilt afvallen is de kans groot dat je het niet gaat lukken. Begin met 1 kilo en dan pas de volgende.
  3. Beloon jezelf. Maak tussentijdse doelen en beloon jezelf als je jouw doel behaald hebt.
  4. Positieve gedachten. Steek je energie in de gedachte dat je het kan en het je gaat lukken. Je hebt immers professionele begeleiding gezocht waar je op kan terugvallen als het even tegen zit.
  5. Maak een toekomstplan. Hierdoor heb je een doel voor ogen en weet je wanneer je de eindstreep hebt behaald. Dat kan bv zijn dat je bepaalde kleren weer past of dat jij je fitter voelt en meer met je kinderen kunt ondernemen.

Foodtivity helpt je met afvallen

Wij kunnen je helpen gezond af te vallen met een blijvend resultaat. Lees hier het volledige bericht en plan vandaag nog een gratis en vrijblijvende lichaamsmeting- en -analyse bij Foodtivity.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *