Gezond afvallen

Van gezond afvallen komt je lichaam in balans!

Gezond afvallen maakt je fit maar in het bijzonder ook veel gelukkiger. Stel je voor, je bent al jaren eigenlijk te zwaar maar het lukt je maar niet om die extra kilo’s kwijt te raken. Hoe komt dat eigenlijk? In een ideale wereld neem je zoveel energie op als je verbruikt. Echter in de praktijk blijkt dit niet zo te zijn. Daardoor moet je dat lekkere taartje of ‘s avonds een glas wijn laten staan. Meestal is het zo dat je teveel energie tot je neemt en hoe langer zo een situatie aanhoudt hoe moeilijker het wordt om af te vallen.

gezond eten

Gezond afvallen en lekker eten

Wij helpen jou je eten en gewoonten beter te begrijpen zodat je ontdekt wat voor jou het beste werkt. Hierdoor lukt het je om op een verantwoorde wijze af te vallen.

We gaan je helpen zodat je begrijpt welke voedingskeuzes voor jou verstandig zijn. Het is lastig te onderscheiden welke keuzes in voeding juist wel of niet goed voor je zijn. Met als resultaat dat je te weinig van het goede eet en te veel van het slechte. Wij helpen je de juiste keuzes te maken zodat het voor jou steeds makkelijker wordt gezond en lekker te eten.
Het volhouden van een dieet is lastig. In het begin is het nog wel vol te houden, maar voor de meeste mensen is het na een tijd moeilijk om bepaalde voedingsmiddelen uit te sluiten. Het is beter om een blijvende verandering in je levensstijl te maken door gezonde keuzes te maken. Hierdoor zul je je sneller fit en gezond voelen en kan je de nieuwe levenswijze blijvend volhouden. Hierdoor zal je merken dat het afvallen vanzelf gaat. Hiervoor hoef je dus geen dieet te volgen, maar eet je verantwoorder en maak je gezondere keuzes zoals volkorenproducten, weinig producten met geraffineerde suikers, weinig producten met verzadigde vetten.

Verantwoord afvallen leren

Je gaat merken dat je door gezonde voeding en beweging je algehele gezondheid verbetert. Zo voel je jezelf al snel energieker en kan je de dagelijkse uitdagingen beter aan. Je ontdekt dat gezond eten eigenlijk heel leuk en makkelijk kan zijn. Afvallen is het resultaat van goed voor jezelf zorgen. Niet alleen gezonde voeding en beweging is waar je aan moet werken. Maar ook voldoende slapen en regelmatig ontspannen zal je helpen in balans te zijn.

Neem de stap met ons

Vandaag is het je gelukt om de stap te nemen en op zoek te gaan naar hulp! Wij (Simone en Nicole) helpen je om te komen tot een juist balans in voeding en beweging. Als gevolg zul je na verloop van tijd zien dat je voor de spiegel staat en er energieker en beter uit ziet. Bovendien pas je dat fantastische jurkje of die bijzondere broek weer. Hoe blij word je daarvan? Daar komt bij dat mensen in je omgeving beginnen te reageren. Als gevolg  hoor je steeds vaker dat je er goed uitziet en of je soms wat bent afgevallen? Kortom nog meer stimulans om op dit gewicht te blijven of indien nodig nog meer af te vallen.

De voedingscoaches van Foodtivity kunnen jou helpen om gelukkiger en gezonder te worden.

Gezond afvallen hoeft met hulp helemaal niet zo moeilijk te zijn.

Afvallen en diëten volgen is een proces waar veel mensen met overgewicht zich keer op keer aan wagen. Elk nieuw veelbelovend dieet wordt als de uitkomst gezien en met goede moed aan begonnen. Maar helaas blijkt na enkele weken het een grote teleurstelling te zijn en de moeite die erin gestoken is blijkt voor niets te zijn geweest. Het dieet was te streng of te moeilijk of eenzijdig en echt niet zo rooskleurig als gepromoot werd. Immers, als het echt zo gemakkelijk zou zijn met diëten, dan zouden er nog maar weinig mensen met overgewicht zijn. In het begin val je nog wel af, maar de kilo’s komen er weer snel bij als je terugvalt in je oude patroon. Alle moeite voor niets dus. Wat je wilt bereiken is een juiste balans in voeding en beweging vinden. Je voedingsgewoonten in balans brengen is het sleutelwoord. Foodtivity kan je hier op een prettige manier bij helpen zodat je afvalt naar een blijvend gezond gewicht.

Dus haal die drempel voor jezelf weg en begin gewoon! De gewichtsconsulenten Simone en Nicole kunnen jou hierin perfect

Begin vandaag nog met anders eten en meer bewegen.

Waarom zou je nog wachten? Begin en neem vandaag nog contact op met Foodtivity. De voedingscoaches Simone en Nicole kunnen niet wachten om jou hierin te begeleiden. Samen met Foodtivity afvallen is veel makkelijker dan je denkt.

Boek nu je gratis kennismakingsgesprek

Wil je meer informatie over het traject