Tarieven en vergoedingen

Nicole en Simone bieden het succesvol afvalprogramma scherp aan, zodat je na declaratie bij de zorgverzekeraar, vaak niets tot een klein deel maar zelf betaalt. De kosten van de consulten van een gewichtsconsulente worden vergoed vanuit je aanvullende zorgverzekering. De meeste verzekeraars werken met een maximum vergoeding per jaar.

Onze tarieven

Kies voor het volledig Foodtivity behandelplan. Wist je dat een groot aantal verzekeraars de consulten van een BGN-Gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering vergoedt?
Lees meer over onze tarieven ›

Vergoeding verzekeraars

Foodtivity biedt het programma scherp aan, zodat je na declaratie vaak niets tot een klein deel maar zelf hoeft te betalen.
Lees meer over de vergoedingen van verzekeraars ›

Gratis gesprek

Plan een gratis gesprek om erachter te komen wat jouw zorgverzekeraar vergoedt.

Over ons

Laten zien wie de gezichten achter Foodtivity zijn. Foto van gewichtsconsulenten Nicole en Simone

Foodtivity bestaat uit Nicole en Simone. We hebben allebei een gewichtsconsulenten opleiding behaald en zijn aangesloten bij de BGN. Verder heeft Nicole een extra scholing Kind en Voeding afgerond en is hierdoor specialist in het begeleiden van gezinnen. Simone is naast het begeleiden van volwassenen ook yoga instructrice en kan hierdoor je lichaam en geest beter in balans brengen. Lees meer over Nicole en Simone ›