Het logo laten zien van de Vitaal Vooruit 1-2-3 campagne

Campagne Vitaal Vooruit 1-2-3

Campagne Vitaal Vooruit 1-2-3

Campagne Vitaal Vooruit 1-2-3 zo heet de nieuwste campagne van de BGN. Foodtivity doet mee aan deze campagne. Vanaf 21 september tot en met 15 november wordt je uitgedaagd om elke dag 1 handje ongezouten noten, 2 stuks fruit en 3 ons groenten te eten.

Werkwijze

Foodtivity geeft je gedurende de campagne regelmatig tips hoe je dagelijkse aan de aanbevolen hoeveelheid noten, fruit en groenten kan komen. We delen lekkere recepten met je zodat je kan zien hoe je noten, fruit en groenten in je dagelijks voedingspatroon kan verwerken. Daarnaast kan je een bingo kaart downloaden zodat je dagelijks kan wegstrepen wat je al aan groenten, fruit en noten hebt genuttigd.

Voordelen van Vitaal Vooruit 1-2-3

Door mee te doen met de campagne vitaal vooruit 1-2-3 word je gestimuleerd om gezonder te gaan eten. Hierdoor wordt het een gewoonte om deze verantwoorde producten onderdeel te laten zijn van je voedingspatroon. Je zal merken dat je vanzelf bewuster en gezonder gaat eten. Tevens word je uitgedaagd om door middel van de bingo kaart meer te variëren met groente en fruit. Daarnaast ga je na verloop van tijd merken dat je letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel gaat zitten.

Doe het samen

Als je afspreekt met familie of vrienden om de challenge samen te doen dan kan je elkaar motiveren . Niet alleen is het leuker om recepten uit te wisselen, maar ook heb je een goede stok achter de deur om de challenge vol te houden. Trommel je vrienden en familie op en maak er samen een succes van!

Wil je op de hoogte blijven van al onze nuttige tips en adviezen omtrent gezonde voeding en beweging? Meld je dan aan als Foodtivity Member en krijg een gezond weekmenu toegestuurd boordevol met lekker gerechten en recepten. Heb je vragen over gezonde voeding neem dan gerust contact met ons op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *