Voedingscoach

Voedingscoach voor drukke gezinnen

Wil je niet alleen afvallen maar ook een blijvende verandering maken? Niet langer jojo-en maar wel een gezonde levensstijl voor jou én je gezin bereiken? Maak dan kennis met Foodtivity. Wij zijn een voedingscoach die zich met een online afvalprogramma richt op alle drukke gezinnen. Wij helpen jou om gebalanceerd te leven, gewicht kwijt te raken en meer energie te krijgen. Dit doen we met een flexibele en persoonlijke aanpak, zodat het traject altijd past binnen jouw wensen en gezinsleven. Alles met als doel om niet alleen jou lekker in je vel te laten zitten, maar ook om jouw gezin te laten genieten van de voordelen van deze nieuwe levensstijl.

Voedingscoach online: flexibel en vanuit huis

De voordelen van een voedingscoach online zijn simpel. Je kunt de consulten namelijk flexibel en vanuit huis plannen. Dit is ideaal als je weinig tijd hebt of lastig de deur uit kunt met de kleine kinderen. Een ander voordeel van Foodtivity is dat het afvalprogramma is gemaakt door twee moeders. Wij weten hierdoor als geen ander wat de valkuilen zijn en hoe je gezond leven kunt combineren met je gezinsleven. Tot slot is onze aanpak niet alleen flexibel en persoonlijk maar ook zeer compleet. We richten ons op zowel voeding als beweging en mindset.

Begeleiding en motivatie van de online coaching voeding

De online coaching voeding is geschikt voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken. Of het nu om een paar kilo’s gaat of om overgewicht: wij begeleiden je in je traject. Dit doen we door middel van praktische adviezen, leerzame consulten en motivatie wanneer jij dat nodig hebt. Bij ons volg je geen crashdieet. Je mag daarnaast best een keer minder verantwoord eten. Wij streven namelijk naar meer balans in je leven. En hier profiteer niet alleen jij van, maar ook je partner en de kinderen! Wil je meer informatie of direct een gratis gesprek aanvragen? Contacteer ons dan direct via de website, e-mail of ons telefoonnummer.