Het gerecht vispakketje laten zien

Recept Vispakketje

Recept Vispakketje

Recept Vispakketje

Recept van Simone Turpijn-KeizerGang: DinerKeuken: EuropeesMoeilijkheidsgraad: Makkelijk
Porties

1

porties
Bereidingstijd

5

Kooktijd

30

Calorieën

513

kcal

Vullende linzensoep.

Ingredienten

  • 100 gr zalm of kabeljauwfilet

  • 1/2 Courgette

  • 10 Cherrytomaatjes

  • 80 gr champignons

  • 1/2 Venkel

  • 1/2 ui

  • 1 el olijfolie

  • 1 knoflook teentje

  • Paar takjes verse tijm en rozemarijn

  • Citroensap (scheutje)

  • Peper naar smaak

  • 100 gr zoete aardappel

  • Eventueel wat zeekraal (half handje)

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Snijd de ui in ringen en de knoflook fijn.
  • Was de cherrytomaten, de courgette en de venkel.
  • Snijd een 1/2 courgette in halve maantjes, de venkel in kleine stukjes.
  • Verdeel de groenten over 1 vel bakpapier en besprenkel de groenten met wat olijfolie.
  • Leg de vis bovenop de groenten en besprenkel de vis met citroensap, wat peper en zout (en eventueel wat zeekraal) en maak een pakketje van het bakpapier door alle einden van het bakpapier naar elkaar toe te vouwen en knoop dicht met kookgaren/ touwtje.
  • Leg het pakketje op een bakplaat en bak het vispakketje in ongeveer 20 à 30 minuten gaar.
  • In de tussentijd schil en kook de zoete aardappelen in ongeveer 10 à 15 minuten gaar.
  • Haal het vispakketje uit de oven en leg het op een bord. Vouw het pakketje open met de randen van het bakpapier naar buiten toe.
  • Giet de zoete aardappel af en serveer een paar stukjes zoete aardappel bij het vispakketje.

    Eet smakelijk!

Recipe Video

Tips

  • Serveer het vispakketje met wat zoete aardappel.
  • Benodigdheden: Bakpapier, keukengaren/ touwtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *