Meer informatie over Simone

Laten zien wie gewichtsconsulente Simone is.

Fitheid en gezondheid vind ik erg boeiend. Al van jongs af aan sport ik frequent. Ik kan niet zonder sporten. Het maakt me fit en ik kan mijn hoofd helemaal leeg maken. Het is echt een ontspanningsmoment (ondanks de inspanning tijdens het sporten).

Ik ben een echte zoete kauw en heb in het verleden behoorlijk gesnoept. Op latere leeftijd ging dat zijn tol eisen en zat ik vaak knikkebollend achter mijn computer. Ik heb toen meegedaan aan een sugar challenge en heb 4 weken lang geen geraffineerde suikers gegeten. Ik stond versteld dat ik me de eerste paar weken erg slecht voelde. Het leek alsof er in mijn hoofd een soort van mist was en ik had geen energie. Na een paar weken merkte ik dat ik me steeds beter ging voelen en meer energie kreeg. Achteraf gezien heeft mijn lijf gewoon afkickverschijnselen gehad. Sindsdien ben ik gezonder en bewuster gaan leven en merk ik wat het voor mijn gezondheid doet. En daarnaast is gezond eten nog lekker ook!

Aangezien ik iedereen een gezonde levensstijl gun heb ik besloten om een carrièreswitch te maken en heb ik een opleiding Gewichtsconsulente bij Civas gedaan en heb ik de Fitness Trainer A opleiding bij Aalo afgerond. Hierdoor ben ik in staat om mensen te begeleiden naar een gezonde levensstijl. Momenteel volg ik ook nog de teacher opleiding Ying/ Yang yoga (RYT-200) bij Aalo zodat ik mensen kan helpen om hun lichaam en geest in balans te brengen.

Wil jij je ook fitter en gezonder voelen, maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken? Neem dan gerust contact met me op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dan kunnen we samen bekijken wat voor traject het beste past. Je lijf zal je er dankbaar voor zijn.

Terug naar “leer ons kennen” ›