Meer informatie over Nicole

Laten zien wie gewichtsconsulente Nicole is.

Mijn interesse naar gezonde voeding is ontstaan in Azië. Ik heb 5 jaar met mijn gezin in Maleisië en Singapore gewoond. Juist in deze landen wonen veel verschillende culturen wat terug te zien is in de variatie aan eten die er te krijgen is. Op elke hoek van de straat is overheerlijk eten te koop wat inspireert om het te gebruiken in je eigen keuken. Voor mij is het plezier om te koken hierdoor gegroeid. Mijn gerechten zijn veelzijdiger, gezonder en lekkerder geworden en dat komt het gewicht alleen maar ten goede. Als het bij mij werkt werkt het ook voor jou en daarom wil ik mijn kennis met jullie delen. Het eten in Azië is bijzonder en gevarieerd. Het is vers, kleurrijk, smaakvol en nooit saai of voorspelbaar. Waar je in Nederland je gerecht vaak op smaak brengt met wat room leer je in de Aziatische keuken gebruik te maken van allerlei soorten kruiden. Dit is niet alleen veel gezonder maar ook nog eens veel lekkerder.

Foodtivity leert je op een verantwoorde wijze om te gaan met eten. En hoe leuker je dit voor jezelf maakt hoe makkelijker het is om vol te houden. We laten je zien hoe je op een verantwoorde manier het eetgedrag blijvend kunt veranderen, waarbij de nadruk ligt op geleidelijke en blijvende gezonde veranderingen in je eetpatroon. Het Jojo-effect is verleden tijd en ook het gevoel dat je niets mag eten hoort niet bij onze aanpak.

Ik ben voedingscoach voor volwassenen en kinderen. De opleiding heb ik met succes afgerond bij Civas. Omdat ik heel graag met kinderen werk heb ik daarnaast de specialisatie Kind en voeding gedaan. Juist bij kinderen is het belangrijk om de goede gewoontes aan te leren. Jong geleerd is immers oud gedaan. Ik geef voedingsles op scholen omdat ik het belangrijk vind dat kinderen zich goed voeden. Een kind dat te zwaar is heeft het veel moeilijker om goed op school te kunnen presteren. Mijn wens is het om bij de jonge generatie een verschil te maken.

Wil jij je ook fitter en gezonder voelen, maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dan kunnen we samen bekijken wat voor traject het beste past. Je lijf zal je er dankbaar voor zijn!

Terug naar “leer ons kennen” ›