Online gewichtsconsulent

Foodtivity: online gewichtsconsulent voor jou en je gezin

Meer energie, beter in je vel zitten en je leven in balans brengen: dat is waar Foodtivity je bij kan helpen. Als online gewichtsconsulent streven wij naar een persoonlijke aanpak, realistische doelen en het creëren van een gezonde levensstijl voor jou en je gezin. Foodtivity –opgericht door twee drukke moeders- weet als geen ander wat de valkuilen binnen het afvallen en een druk gezinsleven zijn én hoe je hier het beste mee om kan gaan. Door de perfecte combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging en de juiste mindset zul je zien dat je stapje voor stapje jouw doelen bereikt.

Flexibele en persoonlijke begeleiding gewichtsconsulente online

Als je wilt afvallen of gezonder wilt leven heb je soms een stok achter de deur nodig. Iemand die je ook op de moeilijke momenten blijft motiveren en je praktische tips geeft. Het online afvalprogramma van Foodtivity helpt je hierbij. Tijdens de consulten komen diverse thema’s aan bod (van etiketten lezen tot aan gezonde maaltijden) en houden we je resultaten nauwkeurig bij. Een extra voordeel van het online afvalprogramma is bovendien dat je de consulten flexibel kunt inplannen en je er de deur niet voor uit hoeft. Door de persoonlijke begeleiding van de gewichtsconsulent online zul je zien dat je niet alleen afvalt, maar ook een blijvende verandering maakt!

Gratis en vrijblijvend gesprek met de online gewichtsconsulent aanvragen

Wil je meer informatie over de online gewichtsconsulent en de werkwijze van Foodtivity? Neem dan een kijkje op onze website. Hier stellen wij -gewichtsconsulenten en oprichtsters van Foodtivity, Nicole en Simone- ons kort voor en vertellen we je meer over het online afvalprogramma. Daarnaast kun je op de website meer lezen over de eventuele vergoeding die je krijgt van de verzekeraar en vind je actuele informatie over diverse gezondheidsthema’s op ons blog. Tot slot kun je online direct contact met ons opnemen of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Graag tot ziens!