Online dieetadvies

Online dieetadvies van Foodtivity

Ben jij het volgen van crashdiëten, het eeuwige jojo-en met je gewicht en een schuldgevoel na het snoepen helemaal zat? Maak dan kennis met het online afvalprogramma van Foodtivity. Dit online dieetadvies richt zich op het creëren van een gezonde levensstijl en het bereiken van een blijvend resultaat. Dankzij de persoonlijke en flexibele aanpak zul je dan ook merken dat afvallen en gezond leven nu wel lukt. Foodtivity is bovendien speciaal ontworpen om te passen in een druk gezinsleven. Ook als je weinig tijd hebt voor jezelf, lukt het je met dit programma om succes te boeken. En daar profiteer niet alleen jij van, maar ook de rest van het gezin.

Dieetadvies online met realistische doelen

Het dieetadvies online van Foodtivity richt zich op meer dan gezonde voeding alleen. Zo komen ook beweging en mindset ruimschoots aan bod tijdens het programma. Alleen door een combinatie van deze factoren kun jij namelijk je doelen bereiken en je leven echt veranderen. Goed om te weten: bij Foodtivity streven we altijd naar realistische doelen. Want een keertje onverantwoord eten is geen schande. En je hoeft niet in zeer korte tijd veel af te vallen of je overgewicht kwijt te raken. Wij gaan namelijk liever voor een eetpatroon en levensstijl die je wel de rest van je leven (met gemak!) kunt volhouden.

Simone en Nicole: voedingsconsulenten en drukke moeders

Foodtivity is opgericht door Simone en Nicole. Deze twee vriendinnen zijn naast voedingsconsulenten ook drukke moeders. Als geen ander snappen wij dus hoe lastig het kan zijn om gezond leven te combineren met het gezinsleven. Doordat Simone en Nicole de valkuilen kennen, zijn we in staat om jou persoonlijk advies te geven en in het traject te begeleiden. Ons doel? Dat is om jou te helpen bij het vinden van de perfecte balans. Neem voor meer informatie een kijkje op de website of contacteer ons direct. Via de website kun je een gratis en vrijblijvend gesprek aanvragen.