Online afvalprogramma

Online afvalprogramma speciaal voor alle drukke gezinnen


Het combineren van werk en gezin is soms best lastig. Zeker als je naast je drukke schema ook tijd wilt overhouden voor jezelf. Sporten, afvallen en gezond leven is dan ook iets wat er voor veel drukke gezinnen bij inschiet. In plaats van de sportschool in te duiken, wil je na een lange dag immers liever even op de bank hangen. En wie heeft er rond etenstijd (spitsuur!) nou altijd tijd om gezond en gebalanceerd te koken? Foodtivity helpt jou om deze problemen aan te pakken. Met de hulp van ons online afvalprogramma creëer jij een gezonde levensstijl waar het hele gezin van profiteert.

De voordelen van een afvalprogramma online


Een afvalprogramma online kent een aantal voordelen. Zo hoef je niet je huis uit en kun je het programma volgen op het moment dat jou het beste uitkomt. Bijvoorbeeld als de kids op school zijn of tussen vergaderingen door op je werk. Doordat het programma is gemaakt door twee mama’s én speciaal ontworpen is om te passen in een druk gezinsleven snappen we jouw ritme en valkuilen als geen ander. Hierdoor richten we ons op realistische en haalbare doelen en ondersteunen wij jou (onder ander telefonisch) als geen ander. Daarnaast richt het programma zich op alle belangrijke onderwerpen: van voeding tot aan beweging, mindset en het lezen van etiketten.

Online afvalprogramma volgen bij Foodtivity


Een online afvalprogramma volgen is geschikt voor alle gezinnen die gezonder willen leven en/of willen afvallen. Of het nu gaat om een paar overgebleven zwangerschapskilo’s of om overgewicht: het programma wordt altijd op maat gemaakt. En wat je doel ook is, wij geven je een steuntje in de rug. Wil je meer informatie over het afvalprogramma of je direct inschrijven? Kijk dan op onze website. Hier vind je tevens onze contactgegevens én kun je een gratis gesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek adviseren we je graag en leggen we je uit op welke manier Foodtivity jouw leven (en die van je gezin) positief kan veranderen!