Online afvallen

Online afvallen is jouw volledige 1-op-1 programma om succesvol je streefgewicht te behalen: Online naar jouw streefgewicht, met de vrijheid en flexibiliteit van mail en telefonische consulten

Online afvallen maakt je fitter en slanker

Wie probeert er tegenwoordig niet alle ballen in de lucht te houden? We hebben het allemaal zo druk. De maatschappij vraagt van alles van ons. We ‘moeten’ zo veel. Hobby’s, vrienden, je baan en je gezin draaiende houden. Het is allemaal enorm hectisch. Maar waar is de tijd voor jezelf gebleven? Wie zorgt ervoor dat je zelf fit en gezond door het leven gaat? Wie kookt er ‘s avonds gezond voor je zodat de kilo’s er niet aan vliegen?

Daarom bieden wij nu ook een flexibel online programma aan. Nog steeds een 1-op-1 programma helemaal op jouw afgestemd maar dan flexibel vanuit huis. Niet nog een verplichting op een bepaalde dag, maar juist dan wanneer jij er tijd voor hebt. In plaats van regelmatig persoonlijk afspreken heeft Foodtivity 100% aandacht voor jou via mail en telefoon. Mailen kan op elk tijdstip dat jou uitkomt. En als je toch even liever met ons belt kan dat vanuit de auto in de file, tijdens je lunchpauze of een ander geschikt moment wat jou uitkomt.
Flexibiliteit hoort bij ons huidige leven en daarom bieden wij onze diensten ook flexibel en online aan. En als je toch liever een keer persoonlijk afspreekt, en je in de omgeving Zeist woont, kan dat natuurlijk ook.

Voorbeeld afvallen online. Vrouw heeft een skype gesprek met Foodtivity. Flexibel ingepland.

Online de persoonlijke aandacht die je van ons gewend bent.

Er zijn veel online apps die beweren jou te kunnen helpen met afvallen. Er mist alleen de persoonlijke aandacht die een afvalprogramma maakt precies voor jouw lichaam bedoeld. Met ons programma krijg je nog steeds de persoonlijke en professionele aandacht van gediplomeerde voedingscoaches met de flexibiliteit.
Gewichtsconsulenten van Foodtivity hebben de reguliere gewichtsconsulenten opleiding met succes afgerond. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in kinderen, sport en beweging. Bovendien is Foodtivity aangesloten bij de beroepsvereniging BGN.
Houd onze blogs in de gaten waar we onder andere alle zin en onzin bekijken van nieuwe trend en hypes als het gaat om wonderbaarlijke afval methodes.

Online afvallen, hoe werkt het:

Het foodtivity gezond afval programma online werkt in principe hetzelfde als het face-to-face programma maar dan contact via mail en telefoon. Aangezien er geen reistijd is kan dit programma scherper aangeboden worden, zonder dat je hier enig verlies van persoonlijke aandacht inlevert. Alle consulten en uitwerkingen zijn hetzelfde. Het enige wat jij extra moet doen is je gewicht nauwkeurig opmeten. Hier helpen wij jouw uiteraard mee.