Afvallen in 4 stappen

Met ons 4 stappenplan nemen wij je gezondheid onder de loep. Dit houdt in dat we je gewicht, BMI en vetpercentage meten en daarnaast jouw huidige voedingspatroon analyseren. Nu hebben we een goed startpunt en kunnen we samen een plan maken wat voor jou werkt.

Stap 1: Body scan

Hoe sta je er voor? Hoeveel wil je afvallen? En wat is je streefgewicht? Bij de gratis en vrijblijvende body scan brengen we alles in kaart en hebben we een goed startpunt van jouw traject. Voorafgaand aan dit gesprek vragen wij je een vragenlijst in te vullen zodat we de hulpvraag in kaart kunnen brengen en wij jou een plan van aanpak kunnen vertellen. Als jij je hierin kunt vinden en je de klik met Foodtivity hebt kunnen we samen aan de slag gaan met jouw afvaldoel.

Kijk hoe een consult met gewichtsconsulente Simone eruit ziet

Stap 2: Eetplan

Foodtivity maakt een op maat gemaakt eetplan wat voor jou werkt en haalbaar is.

We analyseren je huidige voedingspatroon. Hiermee begrijpen we wat je nodig hebt, waarvan je te veel of te weinig binnen krijgt en van welk eten je wel en niet houdt. Alleen zo kunnen we samen een op maat gemaakt realistisch doel opstellen.

Stap 3: Persoonlijke begeleiding

Om een blijvende verandering in je levenswijze te maken is het ontzettend belangrijk om een helder en concreet doel te formuleren zodat je tijdens moeilijke momenten hierop kan terug vallen. Met onze ervaring en persoonlijke begeleiding helpen wij jou om je doel voor ogen te houden zodat je jouw streefgewicht behaalt, je je fitter voelt en je lekkerder in je vel zit.

Beweegplan

Bij de persoonlijke begeleiding hoort ook een beweegplan. De combinatie van beweging en een gezond eetpatroon heeft een positief effect op je gewichtsverandering.

Bewegen zal je algemene gezondheid verbeteren en voorkomt ziekten. Dit komt omdat je afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Je spieren worden sterker waardoor je letterlijk beter in je vel gaat zitten. Je zult merken dat je postuur slanker wordt door regelmatig te bewegen. Fitte mensen zijn niet alleen energieker maar worden ook minder snel moe. Vaak ervaren mensen dat de stress en spanning in het lichaam verminderd.

Stap 4 Blijvend op gewicht

Nadat je het online afval programma hebt afgerond laten we je niet in de steek. Wij houden altijd contact met onze cliënten ook na afloop. Een stok achter de deur consult noemen wij dit. Hier kun je altijd je vragen nog even met ons bespreken en als nodig geven wij jou aanvullend advies.

Wij zijn gediplomeerde gewichtsconsulenten en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland BGN