Onze aanpak

Woon je in regio Zeist en wil je liever thuis begeleid afvallen, dan kan dat natuurlijk ook. Gedurende 6 consulten komen we bij je langs en zullen je helpen het gezonde streefgewicht te behalen.

Werkwijze

We bepalen je startpunt aan de hand van 3 waarden. Namelijk de BMI, je vetpercentage en je middelomtrek. Alleen als je al deze waarden analyseert weet je waar je startpunt is en kun je een realistisch eindpunt bepalen. Dit wordt jouw streefgewicht waar we samen aan werken tot je het bereikt hebt.

Ook bekijken we je voedingspatroon. Hiervoor vragen we je een aantal dagen een eetdagboek bij te houden. Het is ons doel om goed te begrijpen wat je nodig hebt, waarvan je te veel of te weinig binnen krijgt en van welk eten je wel en niet houdt. Alleen zo kunnen we samen een persoonlijk en realistisch doel opstellen.

Persoonlijk en realistisch doel

Om een blijvende verandering in je levenswijze te maken is het ontzettend belangrijk om een helder en concreet doel te formuleren zodat je tijdens moeilijke momenten hierop kan terug vallen. Waarvoor doe je het ook allemaal weer. Als je doel niet helder is dan zul je eerder geneigd zijn om te stoppen. Vaak lukt het je nog wel om kilo’s af te vallen, maar om blijvend af te slanken is toch lastig. Met onze ervaring en persoonlijke begeleiding helpen wij jou om je doel voor ogen te houden zodat je jouw streefgewicht behaalt, je je fitter voelt en je lekkerder in je vel zit.

Horizon

Doel voor ogen

Door middel van de consulten houden wij jouw voortgang nauwkeurig in de gaten en passen we het traject waar nodig voor je aan. Hiermee garanderen we een voor jouw op maat gemaakt traject zodat jij je doel zo goed en gezond mogelijk kunt bereiken. Voor elke client is er een ander traject nodig. De een kan een paar kilo in 3 maanden afvallen de ander wil heeft iets langer de tijd en hulp nodig. Je krijgt tijdens dit traject 6 consulten die je zelf zo flexibel kan inplannen als je zelf wilt. Let wel op dat je lichaam de tijd nodig heeft om te kunnen afvallen. Het gezegde ‘Haastige spoed is zelden goed’ geld ook voor afvallen. Je lichaam heeft de tijd nodig om nieuw aangeleerd gedrag eigen te maken zodat het een nieuwe gewoonte is geworden.
Tijdens de verschillende consulten komen elke keer verschillende thema’s aan bod. Waaronder beweging, hoe kies je gezondere voeding en hoe etiketten te lezen van voedingsmiddelen.

Einddoel

Nadat je het afslank traject hebt afgerond laten we je niet in de steek. Wij houden altijd contact met onze clienten ook na afloop. Een stok achter de deur consult noemen wij dit. Hier kun je altijd je vragen nog even met ons bespreken en als nodig geven wij jou aanvullend advies.

Wij helpen jou! Boek nu je gratis kennismakingsgesprek